[activecampaign form=11]

Smart Your Performance har i tre udvalgte cases skabt positive resultater for både virksomheden og for den enkelte medarbejder. Værktøjet åbner op for en lang række af muligheder, herunder performance management, motivation, personlig udvikling og mental sundhed. Valget er jeres! I nedenstående cases bliver du præsenteret for deres formål og resultater.

Case 1

SYP har i samarbejde med et dansk konsulenthus været en aktiv medspiller i et længerevarende forløb i en stor dansk koncern. Formålet var at styrke medarbejdernes personlige balance, hvor SYP blev inddraget som værktøj til personlig udvikling. Medarbejderne besvarede surveys, fik defineret action points og udførte daglig hjernetræning.

Resultater
%
Fremgang i work-life balance
%
Fremgang i problemløsning
  • God impulskontrol - færre afbrydelser i opgaveløsningen
Case 2

I en ledergruppe i et internationalt olieselskab har SYP været anvendt som led i et udviklingsforløb. Inden forløbet blev påbegyndt, skulle ledergruppen besvare et spørgeskema. Det samme spørgeskema skulle besvares efter forløbet. Derudover har medarbejderne udført daglig hjernetræning, hvor deres evne til at fastholde og fokusere deres opmærksomhed samt impulskontrol blev trænet. Træning af disse evner udgør hjernetræningen.

Resultater
  • Forbedret work-life balance
  • Mindre arbejdspres
  • Generel fremgang i kognitiv performance
%
Ville anbefalde SYP i et udviklingsforløb!
Case 3

Et nordisk konsulenthus ønskede at udvikle deres medarbejdere ved hjælp af de forskellige funktioner, SYP tilbyder. Medarbejderne besvarede surveys, fik defineret action points og udførte daglig hjernetræning. Virksomheden havde i begyndelsen ikke et bestemt fokuspunkt, men blev i forløbet bevidst om de udfordringer, medarbejderne oplevede. På den måde fik virksomheden en unik indsigt, som de kan bruge strategisk til at give deres medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser.

Resultater
%
Fremgang i kognitiv performance
%
Fremgang i evnen til problemløsning
  • Kontinuerlig høj motivation

Kunne du tænke dig at høre mere om vores cases og resultater? Så kan du kontakte os ved at bruge kontaktformularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig.