Vores fokus

Ansvar for hinanden

Vi har et fælles ansvar om at behandle hinanden ordentligt, både som leder og som medarbejder. For at vi kan være bevidste om dét fælles ansvar, skal vi være bevidste om os selv. Den moderne verden, vi lever i, har skabt et fokus på jeg’et, men vi står stærkere, når vi er sammen om et mål. 

Empati

”Hvordan har du det?” er en velkendt sætning på de fleste arbejdspladser, og svarene er oftest de samme, jo tak godt, hvad med dig? Og så antager vi, at alle er glade, eller er de? Hos SYP har vi fokus på, hvad der foregår under overfladen, hvem er ikke glad, og hvem er måske presset? Vi har fokus på den enkeltes mentale sundhed. Det er blevet en vane at svare, at man har det godt, og derfor kan det være svært at forstå sine medmennesker. Vi bliver derfor nødt til at bryde vaner for at skabe forståelse for os selv og andre og igennem forståelsen opnå empati.

Purpose

Hvornår går du glad hjem fra arbejde? Når tingene lykkes. Det gør de ofte, når vi er i stand til at sætte os selv, vores erfaringer og andre i spil. Med andre ord skal du finde dit formål, fordi det gør dig glad og giver dig større jobtilfredshed og overskud. Når vi hjælper dig med det, har vi opfyldt vores formål.