[activecampaign form=11]
[activecampaign form=1]

Smart Your Performance

Kompleksiteten i vores arbejdsopgaver stiger, og hvordan du håndterer den i dagligdagen, er afgørende for, i hvor høj grad du performer og trives. Ifølge en rapport fra IBM vurderer syv ud af ti topchefer, at kompleksitet har skadet deres profit. Kompleksiteten er et resultat af den kontinuerlige, foranderlige og uforudsigelige verden, som vi lever i.

Sådan håndterer du kompleksitet

Hvis du kan nikke genkendende til én eller flere af nedenstående spørgsmål, så er SYP det værktøj, som kan bringe jeres organisations performance til det næste niveau. 

  • Har du svært ved at skelne mellem arbejds- og privatliv?
  • Kunne du tænke dig at blive bedre til problemløsning?
  • Hvilken betydning vil det have for dig, hvis du kunne holde fokus i længere tid?

Forestil dig, at du effektivt kan bearbejde de forskellige inputs i form af viden, der skal til for at løse opgaven, at du kan arbejde fokuseret, uden at du afbryder dig selv i opgaveløsningen.

…Hvordan?

Hjernetræning!

SYP – Smart Your Performance, er et effektivt værktøj til træning af specifikke hjerneområder og funktioner, der tilsammen øger den enkelte medarbejders jobpræstation og mentale sundhed.

Bliv den bedste version af jer selv

Træn dig og dine medarbejdere til at blive den bedste version af jer selv. Med SYP får I et online værktøj, der giver jer en unik indsigt i organisationens liv og skaber et godt afsæt for personlig udvikling. Det er en gevinst for hele virksomheden og for den enkelte, både som medarbejder og privatperson.

Hurtige og effektive resultater

SYP er let at integrere i jeres virksomhed, og I kan se resultater allerede efter 4-8 uger. En daglig anvendelse af SYP giver jeres medarbejdere en forbedret evne på 20% til at løse kognitive opgaver, samtidig med at de føler sig mindre stressede.

Jeres fordele 

SYP er med til at skabe en positiv feedback-kultur, idet at værkøjet opfordrer til dialog mellem medarbejder og leder.

Med SYP kan du nemt identificere, hvordan de enkelte teams og medarbejdere performer. Du kan oprette action points, så medarbejderne hele tiden er bevidste om deres fokus, og at de gør en forskel.

SYP træner hjernen til bedre at kunne omsætte viden i nuet f.eks. under mødeafholdelse, hvor du og dine kolleger fra forskellige kerneområder skal opnå en fælles forståelse af en kompleks problemstilling.

Med SYP kan du opdage og reducere medarbejdernes stress niveau og forbedre den enkeltes work-life balance og mentale sundhed. 

En unik måde at arbejde med personlig udvikling

SYP er en innovativ og unik måde, der øger jeres organisations kognitive performance. Hver gang en medarbejder har løst sine daglige øvelser, tildeles han eller hun en elektronisk gevinst, som indikerer den enkeltes præstation og gennemførelse.

På den måde kan organisationens teams uanset niveau konkurrere fair mod hinanden – i kampen om at blive den bedste version af sig selv. En motivation, der skaber personlig udvikling og forbedret performance hos medarbejderne.

Implementering

SYP kan implementeres i alle typer af virksomheder uanset størrelse og kompleksitet. Det tager kun 5 minutter i hverdagen i form af hjernetræningsøvelser. Jo bedre jeres performance bliver over tid, desto mindre skal I træne. Værktøjet åbner op for en lang række af muligheder, herunder performance management, kommunikation, motivation og action points. Det er en investering, som gør, at I kan arbejde mere målrettet med jeres strategi.

Tag din virksomhed til det næste niveau med SYP

Kontakt os her