[activecampaign form=11]

SYP's persondatapolitik

Formålet med SYP’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter dine personoplysninger. Hos SYP har vi en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger, for at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. 

Behandling af persondata

Når du deler dine persondata med os, anvender vi primært dine data til at opfylde de aftaler, du indgår med os, samt med et sekundært ønske om at gøre vores service og dialog bedre og sikre kvalitet i vores produkter, samt til brug af relevant markedsføring. 

Her er nogle eksempler på data som vi anvender:

Personlige oplysninger i form af de oplysninger du selv taster i forbindelse med tilmelding til seminarer, tilmelding til nyhedsbrev eller ved henvendelse til SYP igennem vores kontaktformularer. Oplysninger vi indsamler omfatter fx navn, e-mail, telefonnummer, titel og virksomhed. 

Deltager du på et SYP eller et af vores samarbejdspartneres seminarer kan dit billede fremgå af stemmningsbilleder, som kan blive anvendt i markedsføring.

Opsamling af data om brug af vores hjemmeside gælder oplysninger om hvilke sider du besøger på hjemmesiden og din IP-addresse og opsamles i logfiler og i Google Analytics. Oplysningerne bliver anvendt til at forbedre din oplevelse på vores website og teknisk fejlsøgning. Vi sletter løbende oplysningerne, når de mister deres relevans. 

Kontaktoplysninger

Firmanavn er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine data behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Smart Your Performance 

Fjordvej 1, 6000 Kolding

E-mail: bj@smartyourperformance.com

CVR: 37137006

Smart Your Performance (SYP) er på nuværende tidspunkt i gang med at tilpasse relevante processer og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). 

Hvilke persondata indsamler SYP?

Hos SYP, behandler vi kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål der er defineret under afsnittet ‘Behandling af persondata’. Vi er påpasselige og anvender kun den type data om dig, som er relevante for et specifikt formål. Vi bruger ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål. Det betyder for dig, at vi kun behandler og bevarer de persondata, der er nødvendige til indsamle og opbevare vores forretningsdrift. 

Hvornår sletter SYP dine persondata?

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data. 

Generelle henvendelser gemmes i 365 dage eller indtil vi har leveret dine ønskede ydelser.

Tilmelding til seminarer lageres i 3 år for at kunne kontakte dig med relevant markedsføring. 

Tilmelding til nyhedsbrev eller andre services igennem vores webside gemmes så længe du ønsker at modtage nyhedsbrev eller denne service. 

Samtykke og videregivelse af persondata

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet i de ovenstående afsnit, med mindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Du vil blive oplyst om et sådant grundlag og hvorledes vi ønsker at behandle dine persondata. 

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved henvendelse til os. Hvis du skulle have andre spørgsmål er du velkommen til at anvende kontaktoplysningerne i afsnittet ‘Kontaktoplysninger’. 

Vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører eksempelvis til brug i markedsføring. Før dette, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid fravælge dette ved henvendelse til os. 

Cookies

Du vil altid blive informeret, når vi placerer cookies og formålet ved at indsamle data via cookies. 

Vi placere cookies på din enhed for følgende formål:

  • Seminar-tilmeldinger
  • Cookie-indstillinger
  • Statistik 
  • Markedsføring
  • Præferencer, funktioner og tjenester
  • Effektiv webanalyse of undersøgelser 
Vi anvender cookies for at sikre, at alle brugere af SYP får den bedst mulige oplevelse. En cookie er en lille fil, der gemmes på en enhed, og som aktiverer nogle af de ovenstående funktioner. Cookies gør det nemmere for dig at dele indhold på SYP og hjælper os med at vise dig relevante annoncer. Alle websteder der besøger websiden modtager cookies fra os.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (dette kan variere), men de fornyes efter hvert nye besøg. Ønsker du at slette eller undgå cookies kan du læse mere her: http://www.minecookies.org/cookiehåndtering.

Tredjepartscookies

Cookies og annonceteknologi såsom pixels hjælper os med at vise dig mere relevante annoncer. Det giver os ydermere en bedre forståelse og rapportering af vores annoncer, med henblik på forbedringer af vores tjenester, og de viser, hvornår du har fået vist et indhold. 

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til annoncørerne, med mindre du har givet os tilladelse. 

SYP placere cookies på din enhed fra følgende samarbejdspartnere. 

Google:

Når du besøger vores webside, bliver dit besøg delt med Google, for at vi kan lave statistisk og forbedre vores hjemmeside. Eksempelvis måler vi effektiviteten af vores markedsføring og for at målrette annoncer til dig. 

Anonymiseret data og statistisk opbevares til de mister forretningsrelevans. 

Vi deler også andre oplysninger om din brug af vores website med Google, hvorefter Google kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

Facebook: 

Når du besøger vores website, bliver dit besøg delt med Facebook, for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmesiden. Igen, med formålet om at måle effektiviteten af vores markedsføring og får at målrette annoncer til dig. 

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Facebook, hvorefter Facebook kan kombinere disse med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

LinkedIn:

Når du besøger vores website, bliver dit besøg delt med LinkedIn, for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmesiden. Igen, med formålet om at måle effektiviteten af vores markedsføring og får at målrette annoncer til dig. 

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med LinkedIn, hvorefter LinkedIn kan kombinere disse med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

Activecampaign:

Når du besøger vores website, bliver dit besøg delt med Activecampaign, for at vi kan lave statistik og forbedre vores hjemmesiden. Igen, med formålet om at måle effektiviteten af vores markedsføring og får at målrette annoncer til dig. 

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med Activecampaign, hvorefter Activecampaign kan kombinere disse med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 

Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til dine persondata og har ret til at få oplyst hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. 

Hvis du mener vi har forkerte persondata om dig, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

Ved nogle tilfælde har vi forpligtelse til at slette din persondata, eksempelvis hvis du trækker dit samtykke tilbage. Du kan også bede om at få dine persondata slettet, hvis du mener at de ikke er nødvendige i forhold til det formål, vi indhentede dem til. 

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og i så fald ændre eller sletter vi dine persondata hurtigst muligt. 

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, samt vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan sende din indsigelse ved brug af vores kontaktoplysninger ovenfor. 

Du har til enhver tid ret til at klage direkte til Smart Your Performance til bj@smartyourperformance.com (eller se kontaktoplysninger ovenfor). Du kan også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger. Læs mere på: http://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/.